Content marketing

Uitgelicht

Overtuig je doelgroep met mid funnel content

Hoe vergroot je de impact in de mid funnel met content? Bekijk het webinar vol interessante cases, voorbeelden en inzichten hier terug.

Contentmarketing: strategie, structuur & balans

Hoe zet je een succesvolle contentstrategie op? Ontdek het in deze podcast!

Content marketing

Content marketing is een onmisbaar onderdeel van je (digital) marketingstrategie en zit door de gehele strategie verweven. Het is dé manier om in contact te komen met jouw doelgroep en jouw boodschap over te brengen. Een goede content marketing strategie kan leiden tot veel voordelen, zoals het betrekken van jouw doelgroep, het opbouwen van merkloyaliteit en het verhogen van conversies.

Het is aan jou als content of online marketeer de taak om de content af te stemmen op elke fase in de customer journey. Of je nu een doorgewinterde content marketeer bent of net begint, de content op de Beeckestijn Knowledge Hub helpt je op weg naar nieuwe kennis & inspiratie. Van praktische hands-on tips, tot inhoudelijke artikelen, podcasts & clinics!

Content marketing is van cruciaal belang en kan zorgen voor onder andere de volgende verbeteringen:

  • Vertrouwen en autoriteit opbouwen
  • Versterken van merkloyaliteit
  • Verhogen van online zichtbaarheid
  • Leadgeneratie
  • Conversie stimuleren
  • Bereik vergroten
  • Kosten besparen

Er zijn enorm veel trends en ontwikkelingen die invloed hebben op contentmarketing. Hier zijn er een aantal kort uitgelicht:

Alles binnen content marketing

Content marketing opleidingen

Content Marketing & Social Media

Leer hoe je jouw doelgroep bereikt met een effectieve en praktische contentstrategie tijdens de post-HBO opleiding Content Marketing & Social Media. Jouw nieuwe kennis en inzichten zet je direct om in acties. Daarnaast ontdek je nieuwe formats en kanalen en leer je hoe je goede content maakt.

Populair bij content- en online marketeers: