UItgelicht

AI

Online video: van smartphone tot de AI-revolutie

We duiken in deze podcast in de evolutie van online video. Van smartphones, naar AI, online video tot het perfecte script voor een online video.

Content creatie

Zo sluit je TikTok content effectief aan bij Gen Z

Gen Z ‘ademt’ internet, en zijn met name actief op TikTok. Wat is de kracht en wat zijn de valkuilen van TikTok-content? En wat zijn triggers voor engagement?

Betere teksten schrijven

Communicatie

Werk verandert continu. Als communicatie professional wil jij in kunnen spelen op nieuwe kansen. Hoe schat je nieuwe communicatie kanalen op waarde? En hoe haal je het meeste uit online communicatie? Daarnaast zijn er een aantal technieken en principes die al jaren voor succes bij organisaties zorgen, zoals storytelling.

De communicatie content op de Beeckestijn Knowledge Hub helpt je. Van praktische artikelen, inspirerende podcasts en fijne checklists en stappenplannen. Jouw zoektocht naar communicatie kennis start hier.

Communicatie opleidingen

Strategisch communicatie management

Ontwikkel een visie op het gebied van zowel interne- als externe communicatie. Tijdens deze post-master opleiding leer je hoe je de strategische communicatiedoelstellingen in lijn brengt met je organisatiedoelstellingen.