UItgelicht

AI

AI: de gamechanger voor het communicatievak

AI is een gamechanger voor het communicatievak. Hoe bepaal je je positie en ga je om met alle nieuwe ontwikkelingen? Ontdek het in deze video.

Strategie

PR-strategie in 7 stappen

Ontdek alles over Public Relations (PR), het verschil met marketingcommunicatie en hoe je in zeven stappen je eigen PR-strategie kunt maken.

Betere teksten schrijven

Communicatie

Werk verandert continu. Als communicatie professional wil jij in kunnen spelen op nieuwe kansen. Hoe schat je nieuwe communicatie kanalen op waarde? En hoe haal je het meeste uit online communicatie? Daarnaast zijn er een aantal technieken en principes die al jaren voor succes bij organisaties zorgen, zoals storytelling.

De communicatie content op de Beeckestijn Knowledge Hub helpt je. Van praktische artikelen, inspirerende podcasts en fijne checklists en stappenplannen. Jouw zoektocht naar communicatie kennis start hier.

Communicatie opleidingen

Strategisch communicatie management

Ontwikkel een visie op het gebied van zowel interne- als externe communicatie. Tijdens deze post-master opleiding leer je hoe je de strategische communicatiedoelstellingen in lijn brengt met je organisatiedoelstellingen.