UItgelicht

Trends

Aan de slag met trendwatching binnen communicatie

Hoe zorg je dat je up-to-date blijft als communicatieprofessional? Trendwatching is the key. Bekijk de clinic terug en leer trends te signaleren.

Content

Tips voordat je een tekst gaat schrijven

Het succes van jouw teksten zit voor een groot deel in de voorbereiding. In dit artikel krijg je praktische tips voordat je een tekst gaat schrijven!

Betere teksten schrijven

Communicatie

Werk verandert continu. Als communicatie professional wil jij in kunnen spelen op nieuwe kansen. Hoe schat je nieuwe communicatie kanalen op waarde? En hoe haal je het meeste uit online communicatie? Daarnaast zijn er een aantal technieken en principes die al jaren voor succes bij organisaties zorgen, zoals storytelling.

De communicatie content op de Beeckestijn Knowledge Hub helpt je. Van praktische artikelen, inspirerende podcasts en fijne checklists en stappenplannen. Jouw zoektocht naar communicatie kennis start hier.

Communicatie opleidingen

Strategisch communicatie management

Ontwikkel een visie op het gebied van zowel interne- als externe communicatie. Tijdens deze post-master opleiding leer je hoe je de strategische communicatiedoelstellingen in lijn brengt met je organisatiedoelstellingen.

Communicatie content