Uitgelicht

AI

CSRD werkt in de hele keten door

CSRD verplicht bedrijven om te rapporteren over de impact van hun activiteiten op mens en milieu. Dit heeft gevolgen voor de hele keten. Wat betekent dit voor marketeers?

Team & cultuur

8 leiderschapsprincipes voor een klantgerichte organisatiecultuur

Organisatiecultuur draait om leiderschap en verandering. Ontdek in dit artikel de belangrijkste leiderschapsprincipes voor een klantgerichte organisatiecultuur.

Podcast & whitepapers

Leiderschap & change

Werk verandert en we leven in een VUCA wereld (Volatility, uncertainty, complexity, ambiguity). Verdere digitalisering en veranderende klantbehoeftes vragen om flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Als organisatie moet je slim kunnen inspelen op de veranderingen. Dat vraagt om nieuwe skills van leidinggevenden, projectleiders en andere professionals die deze verandering moeten realiseren.

De leiderschap & change content van de Beeckestijn Knowledge Hub helpt jou als professional met praktische artikelen en inspirerende podcasts. Jouw zoektocht naar nieuwe kennis en inzichten start hier.

Leiderschap & Change opleidingen

Digitale Transformatie & Organisatie

Leer in deze post-master opleiding hoe jij sturing geeft aan de digitale transformatie en creëer je eigen roadmap. In 23 colleges leer je hoe je de gehele organisatie kunt leiden door dit proces.