Over beeckestijn Knowledge Hub

Als je even stilstaat zie je het. Jouw speelveld verandert razendsnel. De klant van vandaag zoekt écht iets anders dan gisteren, digitale ontwikkelingen denderen door en concurrentie komt soms uit totaal onverwachte hoek.

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met kennis over digital & marketing, cx, data & tech, communicatie en leiderschap & change door 100% vakexperts

Maak impact met een opleiding of training

Ben jij op zoek naar nog meer nieuwe kennis en skills? Met een opleiding of training van Beeckestijn ben je in maximaal 4 maanden weer up-to-date. Je leert van frontrunners die hun sporen in de praktijk hebben verdiend. Hun inspirerende voorbeelden en eyeopeners geven je een scherpere blik. Samen met mede-deelnemers ontwikkel je jouw kennis en skills om je business een boost te geven. Met elkaar bouw je een sterk netwerk om nog lang na je opleiding mee te sparren. Krijg je al zin om aan de slag te gaan?

Bij een opleiding ga je ook aan de slag met een concreet plan waarmee je direct impact maakt: een digital marketing roadmap, het recept voor ultieme klantbeleving, een grensverleggend businessmodel of de start van je eigen bedrijf.

Met een Beeckestijn opleiding verander je jezelf in een ‘next level professional’. Eentje met een scherp oog voor alle nieuwe mogelijkheden en de skills om die te verzilveren. Zo zit jij vol vertrouwen in de ‘drivers seat’ van je carrière. Ben jij klaar voor een upgrade?

De beeckestijn beloftes

  1. Je maakt gegarandeed impact
  2. Praktische toepassing en 100% vakexperts
  3. Je bouwt een waardevol netwerk op
  4. Jouw groei staat voorop, daar gaan we ver voor
  5. Geeft energie!

Contactgegevens

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of suggestie voor de Knowledge Hub? We horen het graag. Neem contact op via bovenstaande gegevens of vul dit contact formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.