Uitgelicht

AI

AI prompting: uitleg & cheat sheet

Hoe kun je AI succesvol inzetten als marketeer & hoe maak je goede prompts? Ontdek meer over AI-prompting en download de AI prompting cheat sheet.

AI

Fix or Forward! Een goede chatbot in je serviceafdeling

Wat is de basis voor een succesvolle chatbot die daadwerkelijk kan inspelen op de vragen en verzoeken van klanten? Kijk het webinar terug!

AI, Data & Tech podcasts

Data strategie

Hoe zet je 1st Party Data in voor jouw datastrategie?

Wat is 1st Party Data? En hoe zet je het in voor jouw datastrategie? In deze podcast deelt Jessica Florentinus haar inzichten en kennis.

MarTech

Hoe kies je de juiste Marketing Techstack?

Met duizenden tools en systemen zijn de mogelijkheden van marketingtechnologie eindeloos. Maar welke software heb jij nodig? Ontdek het in deze podcast.

AI, DATA & TECH VIDEO’S

AI

AI: de gamechanger voor het communicatievak

AI is een gamechanger voor het communicatievak. Hoe bepaal je je positie en ga je om met alle nieuwe ontwikkelingen? Ontdek het in deze video.

AI

Fix or Forward! Een goede chatbot in je serviceafdeling

Wat is de basis voor een succesvolle chatbot die daadwerkelijk kan inspelen op de vragen en verzoeken van klanten? Kijk het webinar terug!

AI

Ontdek De kracht AI & ChatGPT voor meer conversie

Kijk deze clinic van Martin van Kranenburg gratis terug & ontdek hoe je jouw conversie verhoogt met behulp van AI en ChatGPT!

Artificial Intelligence

AI, Data & tech

Werk verandert continu. Vooral als je werkt binnen AI, data & tech. Er ontstaan veel nieuwe banen en kansen. Er is veel behoefte aan professionals met data en technische skills. Wie kan grote hoeveelheden data omzetten naar visuele inzichten? En wie kan een organisatie toekomstbestendig maken door de inzet van Artificial Intelligence en data science?

Ook als marketeer, communicatie- of CX-professional zijn AI, data & tech skills waardevol. Je moet de kansen van de nieuwe ontwikkelingen kunnen zien. En werken vanuit onderbuik gevoel is verleden tijd. Beslissingen neem je op basis van (voorspellende) analytics.

Op zoek naar nieuwe data & tech kennis en skills? De Beeckestijn Knowledge Hub helpt je met praktische artikelen, inspirerende podcasts en fijne stappenplannen.

AI, Data & tech opleidingen

AI Business Professional

Leer hoe je Artificial Intelligence optimaal voor jouw organisatie kan laten werken. Ontdek de (on)mogelijkheden, voorwaarden en risico’s van AI. Werk aan een kant-en-klaar AI Playbook voor jouw organisatie & ga direct aan de slag!