Recent

Klantbeleving

Alles over customer experience

Wat is Customer Experience? Ontdek in dit artikel alles over CX. Van definities tot functies, opleidingen en de belangrijkste misverstanden.

Customer journey

Hoe Picnic de nieuwe standaard zette in klantbeleving

De digitale transformatie heeft ervoor dat bedrijven zich meer focussen op de klanten. Ontdek hoe Picnic de nieuwe standaard zette in klantbeleving en gebruiksgemak!

Customer experience

Werk verandert continu. De behoeftes en verwachtingen van klanten zijn nu compleet anders dan een aantal jaar geleden. Dit zorgt voor uitdagingen, maar ook voor kansen. Als customer experience (CX) professional wil jij die kansen benutten. Daarnaast zorgen technologische ontwikkelingen en digitalisering voor nieuwe mogelijkheden.

Met de customer experience content op de Beeckestijn Knowledge Hub blijf je up-to-date. Van trendrapporten, tot handige toolkits, inspirerende podcasts en fijne stappenplannen. Jouw zoektocht naar customer experience kennis start hier.

Customer experience whitepapers & templates

Customer journey

Customer journey mapping: template & stappenplan

Ga aan de slag met customer journey mapping met deze templates. Breng de klantreis en touchpoints in beeld voor een betere beleving.

Finance

Businesscase: Customer Experience Management

Wat levert Customer Experience Management nou op? Wat is de financiële impact? Ontdek het in dit whitepaper!

customer experience opleidingen

customer experience strategie & organisatie

Til je klantbeleving naar een hoger niveau door strategische keuzes te maken en deze met concrete acties te implementeren in je organisatie. Daarnaast leer je tijdens deze post-master opleiding hoe je je eigen cx plan en strategie ontwikkelt.

Customer Experience & Journey Mangement

Ontwikkel de optimale customer journey en zet de klant centraal. Tijdens deze post-HBO opleiding ontdek je in 11 dagdelen de laatste trends en inzichten op het gebied van cx. Daarnaast ontwikkel je je eigen customer experience plan.

Customer experience content