Experts

100% vakexperts vormen de basis van de Beeckestijn Knowledge Hub. Ze staan dagelijks met hun voeten in de klei en hebben elk hun eigen specialisme. De meesten zijn ook sprekers, auteurs en/of docent bij Beeckestijn Business School. Laat je inspireren door deze digital, marketing, customer experience, communicatie, data, tech en leiderschap & change experts.

Adrie Dolman

Adrie Dolman is Business Agility organisatiecoach. Hij begeleidt complexe organisaties om waardevol te worden en te blijven in snel veranderende tijden.

Alex Dowdalls

Alex Dowdalls is oprichter en partner bij AXVECO BV. Hij helpt klanten hun businessmodel te vernieuwen met de inzet van o.a. AI en blochain.

Alex Groenendijk

De focus van Digital Marketing Advertising Specialist Alex Groenendijk is het creëren en optimaliseren van data-driven marketingstrategieën.

Anders Jansen

Anders Jansen is partner bij Flowresulting en adviseert klanten op het gebied van marketingstrategie, loyaliteitsstrategie, klantbeleving, NPS en customer journey.

Anne Marie Hazenberg

Anne Marie heeft alle kennis en vaardigheden die voor het maken van een smartphone video nodig zijn en draagt deze efficiënt over.

Antal de Waij

Antal helpt organisaties met digitale strategie en contentmarketing. Hij schreef de bestseller ‘Content! Zuurstof voor je klanten’ en hij is docent bij Beeckestijn.

Anton Dijkhuis

Anton heeft met partners het initiatief genomen om de zes succesfactoren van digitale transformatie en de SAAS BusinessITScan te realiseren.

Badal Marhé

Badal Marhé is conversational specialist en product owner conversastional en artificial intelligence bij Interpolis. Daarnaast is hij ook bij het Digital Marketing Expert Talentship.

Bart Meerdink

Bart Meerdink is managing partner bij Beeckestijn Business School, docent, spreker en Digital Strategist.

Bas krikke

Bas Krikke is een creatieve denker die zich richt op blijvende gedragsverandering. Hij combineert Science met Art om verandering haalbaar en menselijk te maken.

Beeckestijn redactie

Delen is vermenigvuldigen. Wij delen graag onze kennis. Geniet van gratis webinars, artikelen, podcasts, whitepapers & meer op de Beeckestijn Knowledge Hub!

Bob Muntjewerff

Bob Muntjewerff is oprichter van de Creativity Club en helpt hij organisaties zoals bij het activeren en ontwikkelen van collectieve creativiteit.

Carmen Phillips

Carmen Phillips is eigenaar van On Purpose Management en actief als business coach en change manager. Daarnaast is ze docente bij Beeckestijn.

Chantal Verweij

Chantal Verweij helpt vanuit de Innovatiekracht Academie professionals en teams omgevingsbewust, toekomstproof en innovatief te worden.

Charida dorder

Anne Marie heeft alle kennis en vaardigheden die voor het maken van een smartphone video nodig zijn en draagt deze efficiënt over.

Corinne Keijzer

Corinne is social media expert. Ze was er vroeg bij met haar LinkedIn trainingen, heeft meerdere boeken geschreven én ze is trainster bij Beeckestijn.

Durk Bosma

Alex Dowdalls is oprichter en partner bij AXVECO BV. Hij helpt klanten hun businessmodel te vernieuwen met de inzet van o.a. AI en blochain.

Ellen de Lange

Ellen de Lange (program manager sustainability bij Thuiswinkel.org) deelt haar kennis over CSRD en duurzaamheid binnen de hele keten.

Eric de Haan

Eric is voorzitter van Stichting Gouden Oor, bestuurder van Stichting Service Excellence en kerndocent bij Beeckestijn Business School.

Felipe Wesbonk

Felipe is een inspirerende, op groei gerichte trainer/coach en heeft sinds 2000 een ruime ervaring in datadriven online marketing.

Frank Peters

Frank Peters is eigenaar van Virtus Communications, auteur van het boek ‘Reputatie onder Druk’ & docent bij Beeckestijn Business School op het gebied van communicatie.

Frans Riemersma

Frans Riemersma (founder van MartechTribe) is expert op het gebied van marketing technologie. Hij deelt als spreker en docent graag zijn kennis.

Hans Molenaar

Hans Molenaar is oprichter en directeur van Beeckestijn Business School. Hij heeft een brede achtergrond in B2B marketing, sales en cx.

Heleen Buldeo Rai

Heleen Buldeo Rai is postdoctoraal onderzoeker en auteur op het gebied van duurzame e-commerce. Ze schreef het boek ‘Duurzaam online shoppen’.

Ingmar de Lange

Ingmar is innovatief merkstrateeg en voorloper rond merkbouwen in het digitale tijdperk. Zijn missie is om merken nuttig in plaats van storend te maken.

Jaspar Roos

Jaspar is partner van verschillende bedrijven en al jaren kerndocent bij Beeckestijn bij de opleiding Digitale Transformatie & Organisatie.

Jessica florentinus

Jessica Florentinus is data consultant en digital marketing strateeg. Ook werkt ze part-time bij Centraal Beheer als analytics lead en CRO specialist

Kees Groenewoud

Kees Groenewoud is directeur van Cmotions en docent bij Beeckestijn. Hij helpt profit en non profit organisaties klantgerichter te werken door o.a. het omzetten van (klant)data in kennis voor het maximaliseren van de waarde van en voor de klant.

Kees Kerkvliet

Kees Kerkvliet is Managing Director en eigenaar van TOTE-M. Daarnaast is hij docent bij Beeckestijn Business School.

Madhu Mathoera

Madhu is expert op het gebied van diversiteit en inclusie en marketing en communicatie. Vanuit haar bedrijf, BE(E) Top of…

Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg is veelgevraagd spreker op het gebied van conversie, personalisatie en neuromarketing en docent bij Beeckestijn.

Maurice Kooiker

Gestart als fysiotherapeut, werd Maurice Kooiker geboeid door de wereld van SEO toen hij probeerde zijn eigen praktijk online zichtbaar…

Meraux de schutter

Meraux de Schutter is sociaal media strateeg en eigenaar van Monkeys & Bananas. Het is haar doel om Social Media weer sociaal te maken.

Michael Straathof

Michael Straathof is co-founder en Consultant bij 100%EMAIL en expert binnen e-mailmarketing, CRM en data driven marketing.

Michiel Schouten

Michiel Schouten (Head of Marketing bij Digital Publishing Platform Foleon) is expert op het gebied van B2B marketing

Nanda Idink

Nanda Idink is een internationale marketingcommunicatiespecialist en heeft de expertise om positionering en CX samen te brengen in een geïntegreerde communicatiestrategie.

Nicolas Arrive

Nicolas Arrive (Marketing Science bij Meta) deelt zijn kennis over Media Mix Modeling in het digital marketing trendrapport 2023

Patrick Petersen

Patrick Petersen is senior online marketeer, ondernemer, spreker, auteur en docent bij Beeckestijn Business School.

Paul Hassels Mönning

Paul Hassels Mönning is commercieel strateeg, trainer en auteur binnen B2B marketing & sales. Hij is b2b docent bij Beeckestijn Business School.

Paul Lempers

Paul Lempers is managing partner bij fma Digital, waar hij bedrijven adviseert en ondersteunt op het gebied van factbased marketing, multi channeling en crm.

Peter Maas

Peter Maas is oprichter van Grow Up Digital, een digital marketing bureau dat bedrijven online helpt te groeien. Hij deelt al meerdere jaren zijn kennis en ervaring als (gast)docent.

Ralph Poldervaart

Ralph Poldervaart, storystrategist bij Storydiggers, helpt organisaties hun story te vinden en te delen. Daarnaast is hij docent bij Beeckestijn.

René Zeedijk

René Zeedijk is directeur Business Development bij ZIGT. Hij is in deze functie eindverantwoordelijk voor het uitbouwen en aanboren van nieuwe diensten. 

Robert van Ossenbruggen

Robert van Ossenbruggen is partner bij The Commercial Works en helpt organisaties bruggen te slaan tussen de wereld van data, modellen en statistiek en de wereld van marketing.

Sabine Croes

Sabine Croes is Business Designer bij Perspective en begeleidt innovatie en vernieuwingstrajecten bij diverse organisaties, met name grote dienstverleners.

Sander van Duijn

Als ‘storydigger’ bij Storydiggers helpt Sander bedrijven en merken hun ‘superkrachten’ invoelbaar te maken voor klanten en medewerkers.

Sebastian Glosemeyer

Sebastian is adviseur bij Flowresulting en adviseert klanten op het gebied van pricing. Ook is hij docent bij Beeckestijn. Sebastian heeft ruime ervaring binnen zowel B2C als B2B. 

Sjors van Leeuwen

Sjors van Leeuwen is eigenaar van adviesbureau Indora Managementadvies, initiatiefnemer en coördinator van het Zorgmarketingplatform én auteur.

Sonja Loth

Sonja Loth is eigenaar van AI42.Agency en helpt organisaties ontdekken welke kansen, risico’s en ethische vraagstukken AI biedt en dit…

Sonja Stalfoort

Sonja Stalfoort is klantstrateeg en eigenaar van Puurklant. Ze is expert in klantbeleving en inspireert en begeleidt organisaties in het…

Tanja Sanders

Tanja Sanders is expert op het gebied van Data Driven Growth en B2B Demand Generation. Met haar passie voor data weet ze als geen ander hoe organisaties snel kunnen groeien.

Tom de Ruyck

Als managing partner bij InSites Consulting helpt Tom bedrijven bij het verbinden en begrijpen van klanten.

Wim van der Mark

Wim van der Mark is expert in het schrijven van online teksten. Hij traint veel professionals o.a. als docent bij Beeckestijn Business School