Ontdek De kracht AI & ChatGPT voor meer conversie

Kijktijd: 1 uur en 18 minuten

De doorbraak van AI en ChatGPT hebben op allerlei manieren een enorme impact op ons werk. Maar hoe zet je AI nou slim in om je conversie te optimaliseren? En hoe schrijf je de juiste prompts voor ChatGPT?

Martin van Kranenburg is o.a. gespecialiseerd in conversie optimalisatie en veelgevraagd spreker op dit gebied. Als medeoprichter van Schrijven voor het Brein leert hij professionals om meer impact te maken met tekst. In deze video neemt hij je mee in de kracht van AI en ChatGPT voor meer conversie.

Conversie verhogen in alle stappen van de klantreis

Als je ChatGPT slim inzet, kun je het gebruiken om de conversie te verhogen in álle stappen van de klantreis. Martin legt uit hoe je hiermee kunt starten en je een goede basis legt om elke fase van de klantreis aan te pakken. Hij laat zien hoe je een goede prompt schrijft en vertelt je o.a. over de ‘minusmethode’.

AI en ChatGPT in SEA en SEO

AI en ChatGPT hebben impact op alle facetten van content, ook SEA en SEO. Martin laat zien hoe je het kunt gebruiken om jou SEA en SEO te verbeteren. Dit doet hij aan de hand van een praktijkvoorbeeld, zet jou zelf aan het denken en geeft een aantal goede standaard prompts voor SEA en SEO die jij kunt gebruiken.

Begin binnen 48 uur

Wat kun jij met ChatGPT? Hoeveel tijd kan het jou besparen? En wanneer is de uitkomst goed genoeg? Martin geeft je een opdracht mee zodat jij binnen 48 uur kan beginnen. Want leren = doen.

In deze clinic hoor je

  • Waar je AI en ChatGPT strategisch het meest effectief inzet
  • Hoe je jouw beste prompt schrijft
  • Hoe je ChatGPT inzet voor SEA of SEO
  • Hoe je kunt beoordelen of de uitkomst van AI en ChatGPT goed genoeg is
  • Welke repeterende taken je kan uitbesteden aan AI en ChatGPT

Kijk de clinic terug en verhoog jouw conversie!

Clinic terugkijken

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen