Uitgelicht

Data

Van marktonderzoeker naar insights professional

De rol als klassieke marktonderzoeker is de afgelopen jaren veranderd. Wat is er veranderd en wat moet je kunnen? En hoe gaat de rest van de organisatie hiermee om?

Data

Marketeers worstelen met toenemende hoeveelheid data

De hoeveelheid data die wij als marketeers tot onze beschikking hebben groeit al jaren. Veel marketeers worstelen hiermee. Hoe zet je het succesvol in?

Data & tech

Werk verandert continu. Vooral als je werkt binnen data & tech. Er ontstaan veel nieuwe banen en kansen. Er is veel behoefte aan professionals met data en technische skills. Wie Kan grote hoeveelheden data omzetten naar visuele inzichten? En wie kan een organisatie toekomstbestendig maken door de inzet van Artificial Intelligence en data science?

Ook als marketeer, communicatie of cx professional zijn data & tech skills waardevol. Je moet de kansen van de nieuwe ontwikkelingen kunnen zien. En werken vanuit onderbuik gevoel is verleden tijd. Beslissingen neem je op basis van (voorspellende) analytics.

Op zoek naar nieuwe data & tech kennis en skills? De Beeckestijn Knowledge helpt je met praktische artikelen, inspirerende podcasts en fijne stappenplannen.

Data & Tech podcasts

Data & Tech opleidingen

Volg een data opleiding of training bij Beeckestijn Business School en verreik je kennis op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Selectie uit het brede aanbod:

Data & Tech content