Uitgelicht

AI

AI prompting: uitleg & cheat sheet

Hoe kun je AI succesvol inzetten als marketeer & hoe maak je goede prompts? Ontdek meer over AI-prompting en download de AI prompting cheat sheet.

AI

Fix or Forward! Een goede chatbot in je serviceafdeling

Wat is de basis voor een succesvolle chatbot die daadwerkelijk kan inspelen op de vragen en verzoeken van klanten? Kijk het webinar terug!

Data & Tech podcasts

Data strategie

Hoe zet je 1st Party Data in voor jouw datastrategie?

Wat is 1st Party Data? En hoe zet je het in voor jouw datastrategie? In deze podcast deelt Jessica Florentinus haar inzichten en kennis.

MarTech

Hoe kies je de juiste Marketing Techstack?

Met duizenden tools en systemen zijn de mogelijkheden van marketingtechnologie eindeloos. Maar welke software heb jij nodig? Ontdek het in deze podcast.

Artificial Intelligence

Data & tech

Werk verandert continu. Vooral als je werkt binnen data & tech. Er ontstaan veel nieuwe banen en kansen. Er is veel behoefte aan professionals met data en technische skills. Wie kan grote hoeveelheden data omzetten naar visuele inzichten? En wie kan een organisatie toekomstbestendig maken door de inzet van Artificial Intelligence en data science?

Ook als marketeer, communicatie- of CX-professional zijn AI, data & tech skills waardevol. Je moet de kansen van de nieuwe ontwikkelingen kunnen zien. En werken vanuit onderbuik gevoel is verleden tijd. Beslissingen neem je op basis van (voorspellende) analytics.

Op zoek naar nieuwe data & tech kennis en skills? De Beeckestijn Knowledge Hub helpt je met praktische artikelen, inspirerende podcasts en fijne stappenplannen.

Data & tech opleidingen

Data Driven Strategie & Organisatie

Leer in deze post-master opleiding hoe je als analytics translator sturing geeft aan datagedreven werken en creëer meer waarde. In 21 colleges leer je hoe je een visie op data ontwikkelt en ontwikkel je jouw eigen data driven strategie.