Recent

Organisatie

Zo werk jij aan een data gedreven cultuur

De weg naar data gedreven werken kent vele aspecten. Van organisatiestructuur tot datakwaliteit en cultuur. Dat laatste staat centraal in…

Data

Google Analytics 4: succesvol aan de slag met deze tips

In deze podcastaflevering geeft Felipe Wesbonk je de laatste tips die je nodig hebt om succesvol aan de slag te gaan met Google Analytics 4.

Data & Tech podcasts

Data strategie

Hoe zet je 1st Party Data in voor jouw datastrategie?

Wat is 1st Party Data? En hoe zet je het in voor jouw datastrategie? In deze podcast deelt Jessica Florentinus haar inzichten en kennis.

MarTech

Hoe kies je de juiste Marketing Techstack?

Met duizenden tools en systemen zijn de mogelijkheden van marketingtechnologie eindeloos. Maar welke software heb jij nodig? Ontdek het in deze podcast.

Artificial Intelligence

Data & tech

Werk verandert continu. Vooral als je werkt binnen data & tech. Er ontstaan veel nieuwe banen en kansen. Er is veel behoefte aan professionals met data en technische skills. Wie kan grote hoeveelheden data omzetten naar visuele inzichten? En wie kan een organisatie toekomstbestendig maken door de inzet van Artificial Intelligence en data science?

Ook als marketeer, communicatie of cx professional zijn data & tech skills waardevol. Je moet de kansen van de nieuwe ontwikkelingen kunnen zien. En werken vanuit onderbuik gevoel is verleden tijd. Beslissingen neem je op basis van (voorspellende) analytics.

Op zoek naar nieuwe data & tech kennis en skills? De Beeckestijn Knowledge helpt je met praktische artikelen, inspirerende podcasts en fijne stappenplannen.

Data & Tech opleidingen

Volg een data opleiding of training bij Beeckestijn Business School en verreik je kennis op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Selectie uit het brede aanbod:

Data & Tech content