Uitgelicht

Analyse & meten

Google Analytics 4: succesvol aan de slag met deze tips

In deze podcastaflevering geeft Felipe Wesbonk je de laatste tips die je nodig hebt om succesvol aan de slag te gaan met Google Analytics 4.

Data

Praktisch aan de slag met data driven marketing

Leer over data driven marketing: optimaliseer campagnes, bereik klanten op juiste moment en ontdek voordelen van data insights en voorspellingen.

Data & Tech podcasts

Data strategie

Hoe zet je 1st Party Data in voor jouw datastrategie?

Wat is 1st Party Data? En hoe zet je het in voor jouw datastrategie? In deze podcast deelt Jessica Florentinus haar inzichten en kennis.

MarTech

Hoe kies je de juiste Marketing Techstack?

Met duizenden tools en systemen zijn de mogelijkheden van marketingtechnologie eindeloos. Maar welke software heb jij nodig? Ontdek het in deze podcast.

Artificial Intelligence

Data & tech

Werk verandert continu. Vooral als je werkt binnen data & tech. Er ontstaan veel nieuwe banen en kansen. Er is veel behoefte aan professionals met data en technische skills. Wie kan grote hoeveelheden data omzetten naar visuele inzichten? En wie kan een organisatie toekomstbestendig maken door de inzet van Artificial Intelligence en data science?

Ook als marketeer, communicatie of cx professional zijn data & tech skills waardevol. Je moet de kansen van de nieuwe ontwikkelingen kunnen zien. En werken vanuit onderbuik gevoel is verleden tijd. Beslissingen neem je op basis van (voorspellende) analytics.

Op zoek naar nieuwe data & tech kennis en skills? De Beeckestijn Knowledge Hub helpt je met praktische artikelen, inspirerende podcasts en fijne stappenplannen.

Data & tech opleidingen

Data Driven Strategie & Organisatie

Leer in deze post-master opleiding hoe je als analytics translator sturing geeft aan datagedreven werken en creëer meer waarde. In 21 colleges leer je hoe je een visie op data ontwikkelt en ontwikkel je jouw eigen data driven strategie.